Netwerk & studiebijeenkomst 1. – Bewegende klasleerkrachten

Inhoud
Op een aantal van onze scholen vormen bewegende klassen de basis voor het onderwijs in de eerste onderbouw jaren. Leerkrachten van deze bewegende klassen wordt aanbevolen om zich (bij) te scholen.

Femke Bouwer (leerkracht Vrijeschool Vredehof) organiseert drie woensdagmiddagen voor SOL studenten (Samen Opleidend Leren, een leertraject dat loopt op de Vrijeschool Vredehof). Het is raadzaam hier als bewegende klas leerkracht aan deel te nemen voor ontwikkeling en expertise. Natuurlijk zijn leerkrachten die hun onderwijs willen verrijken met bewegend leren ook van harte welkom!

Neem contact op met Femke om je aan te melden voor één of meerdere woensdagmiddagen!
Het programma ziet er als volgt uit :
bijeenkomst 1 : De eerste bijeenkomst is primair gericht op leerkrachten en studenten die nog geen bewegende klas gehad hebben. Echt een startersbijeenkomst. Daar gaan we het hebben over de herkomst, inrichting, rooster, voorwaarden, klassenmanagement etc.

bijeenkomst 2 : Deze bijeenkomst zowel voor starters als meer ervaren bewegende klas leerkrachten en gaat over lesontwikkeling, parcours inhoudelijk verdiepen, zintuigspelen en oefeningen en gedrag- en orde problemen

bijeenkomst 3 : Voor deze bijeenkomst is Karin Laméris van praktijk Wijs tot Bloei uitgenodigd om te vertellen over het zenuw-zintuigstelsel en reflexen.

Data
16 september 2020
30 september 2020
28 oktober 2020

Locatie : Vrijeschool Vredehof, Vredehofweg 30, 3062 EP Rotterdam
Organisatie en contact : Femke Bouwer, leerkracht

Aanmelden kan via dit formulier

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je aanmelding. Mocht je deze niet hebben ontvangen neem dan gerust contact op met Wilma Helena Diepstraten. w.diepstraten@svzh.nl

klik hier en bekijk de informatiefilm over het vrijeschoolonderwijs
Coverflow
Coverflow
Coverflow
Google Maps kaart wordt ingeladen...
Coverflow
Coverflow
Coverflow