Medewerkers

 

Jeroen Gommers bestuurder


Toen ik op zoek ging naar een goede school voor mijn oudste zoon kwam ik niet vanzelfsprekend bij de vrijeschool uit. Ik woon in een dorp aan de rand van Utrecht en in Utrecht staan heel veel goede scholen. Ik heb er een aantal tegen het licht gehouden en de vrijeschool sprong er gewoon uit, omdat daar het kind echt centraal staat. Vanaf 1 oktober 2011 ben ik bestuurder van de vrijescholen in Zuid-Holland. Dat werk doe ik vanuit een brede bestuurlijke ervaring in het onderwijs en onderwijsinnovatie op gemeentelijk en nationaal niveau.
E-mail: j.gommers@svzh.nl, Telefoon: 06-41295371, LinkedIn

Anke Hindriks financiën en beheer


In 1996 ben ik begonnen op de Leeuwenhartschool terwijl de kinderen op school zaten, met af en toe een handje helpen.
Al snel werd ik gevraagd om ook in de administratie wat werk te doen voor de schoolleider. Sinds 2001 werk ik op het bestuurskantoor en verricht ondersteunde en coördinerende taken voor alle schoolleiders en de bestuurder op financieel, personeel en administratief gebied.
E-mail: a.hindriks@svzh.nl

Majorein Gauw marketing, communicatie & pr


Ik heb verschillende campagnes gerealiseerd als mede eigenaar en oprichter van het Communicatie ontwerp bureau Vuurrood BV en VuurroodJunior. In 2011 heb ik de stap genomen om Vuurrood te verkopen en aan de slag te gaan voor projecten waar ik met hart en ziel aan kan werken. Binnen de Samenwerkende Vrijescholen Zuid-Holland ben ik sinds maart 2012 werkzaam als ondersteuner marketing, communicatie en pr.
E-mail: m.gauw@svzh.nl

Joke Rutgers onderwijskwaliteit


Per “toeval” ben ik door mijn kinderen beland in de wereld van de vrijeschool en ben nooit meer weggegaan. Ik ben intensief betrokken geraakt, als klassenleerkracht, intern begeleider en interim schoolleider. In januari 2015 ben ik gestart als medewerker onderwijskwaliteit voor de SVZH. Ik hou mij bezig met kwaliteitsontwikkelingen in het vrijeschool-onderwijs, beter zichtbaar maken waar we goed in zijn en verbeteren waar dat nodig is.
E-mail: j.rutgers@svzh.nl

WilmaHelena Diepstraten Personeel & Organisatie en projecten

Sinds 1 augustus 2016 kom ik om t hoekje kijken van het stafburo van de SVZH na 9 jaar schoolleider te zijn geweest op een van onze mooie scholen in Den Haag. Daarvoor heb ik 9 jaren les gegeven op een basisschool te Rotterdam Zuid (met onderwijsinhoudelijke en leidinggevende taken) omdat ik na jaren rond gelopen te hebben op de vrijeschool Vredehof heel nieuwsgierig was naar de brede visie van onderwijs Nederland. Alle kennis en ervaring zet ik nu met liefde in voor al onze leerlingen, leraren en schoolleiders van alle scholen van de SVZH vanuit mijn huidige functie op Personeel en Organisatie.
E-mail: wdi@svzh.nl

 

 

klik hier en bekijk de informatiefilm over het vrijeschoolonderwijs
Coverflow
Coverflow
Coverflow
Google Maps kaart wordt ingeladen...
Coverflow
Coverflow
Coverflow